ricinový olej CategoriesBlog

Ako používať ricínový olej + účinky na vlasy

Možno nie ste vo svete kozmetiky a starostlivosti o telo nováčikom, ale pravdepodobne nepoznáte všetky zložky, ktoré sa zvyčajne používajú vo výrobkoch na starostlivosť o telo, vlasy a pokožku. Nie je preto na škodu postupne si rozšíriť obzory o nové poznatky, ktoré môžu mať v praxi veľký význam. Dnes sa pozrieme na to, ako a na čo používať ricínový olej.

kolagen CategoriesBlog

Kolagén pre zdravé vlasy a pleť: Ako ho užívať?

Kolagén je látka, o ktorej neustále čítame rôzne články o jej dopĺňaní. Podvedome vieme, že jeho príjem je dôležitý, ale málokto dokáže presne vymenovať, prečo je v tele taký potrebný. Nehovoriac o tom, že niektoré ženy ani nevedia, čo kolagén vlastne je. Nikdy nie je neskoro naučiť sa niečo nové, preto sa dnes zameriame na všetko, čo by ste o ňom a jeho používaní mali vedieť.

zničené vlasy CategoriesBlog

Ako zachrániť zničené a poškodené vlasy? 5 tipov

Zničené a suché vlasy, ktoré vyzerajú ako bez života, má v súčasnosti veľké percento žien. Zatiaľ čo niektoré svoj stav príliš neriešia, iné sa snažia prísť na to, ako im vdýchnuť nový život. V prípade, že vám zdravie a vzhľad vašich kaderí nie sú ľahostajné, v tomto článku sa pozrieme na všetko, čo by im mohlo pomôcť.

lámavé vlasyCategoriesBlog

Lámavé vlasy: 4 tipy ako ich zachrániť a vyživiť

Máte pocit, že vždy, keď sa pozriete do zrkadla, vidíte rozstrapatené a kučeravé vlasy, ktoré trčia ako slama? Aj keď vás nechceme strašiť, je pravdepodobné, že bojujete so suchými dĺžkami a končekmi, ktoré môžu prispievať k nadmernému lámaniu. Ako sa môžete tohto problému zbaviť? Ako lámavé vlasy vyživiť? A aké tipy môžete vyskúšať počas každodennej starostlivosti o vlasy, aby ste podporili ich krásu a rast?

nejlepší vitamíny na vlasyCategoriesBlog

Najlepšie vitamíny na vlasy: Prečo je dôležité ich užívať?

Vitamíny na vlasy a nechty sa v posledných niekoľkých rokoch tešia zvýšenej popularite. Nie všetky ale obsahujú dosť rôznorodých látok, ktoré vám môžu ponúknuť skutočne komplexnú starostlivosť. Dnes sa preto pozrieme na to, čo všetko by mali vitamíny proti vypadávaniu vlasov obsahovať a kedy sa oplatí po nich siahnuť.