výživa vlasů CategoriesBlog

Správna výživa vlasov: Ako ich vyživiť zvonku aj zvnútra?

Lesklé a zdravé vlasy sú symbolom vitality a krásy. Často je to však beh na dlhú trať, kým ho dosiahneme. Nie je to len o tom, ako sa o vlasy staráme, alebo o kvalite našej kozmetiky. Skutočným kľúčom ku krásnej hrive je predovšetkým vnútorná výživa. Aby bola vaša cesta čo najkratšia a najjednoduchšia, prinášame vám niekoľko tipov, ktoré môžete na tejto ceste vyskúšať.

pivovarské kvasnice CategoriesBlog

Ako pôsobia pivovarské kvasnice na vlasy? Účinky a užívanie

Keď sa povie pivovarské kvasnice, väčšina z nás si ich spája predovšetkým s varením piva. Vedeli ste však, že sú plné živín, ktoré môžu celkom dobre poslúžiť nášmu upravenému vzhľadu a kráse? Ak nie, určite by ste sa o nich mali dozvedieť všetky dôležité informácie, aby ste ich mohli čo najlepšie využiť. Tak poďme na to!

řídké vlasy CategoriesBlog

Čo pomôže na riedke vlasy a aké sú ich príčiny?

Veľmi riedke vlasy môžu mať výrazný vplyv na naše sebavedomie. Môže nás však tiež znepokojovať, či sme úplne zdraví. Keďže tento problém sa týka mužov aj žien, v dnešnom článku sa pozrieme na to, aké môžu byť hlavné príčiny vypadávania vlasov a aké metódy možno vyskúšať na ich opätovné zosilnenie.

ricinový olej CategoriesBlog

Ako používať ricínový olej + účinky na vlasy

Možno nie ste vo svete kozmetiky a starostlivosti o telo nováčikom, ale pravdepodobne nepoznáte všetky zložky, ktoré sa zvyčajne používajú vo výrobkoch na starostlivosť o telo, vlasy a pokožku. Nie je preto na škodu postupne si rozšíriť obzory o nové poznatky, ktoré môžu mať v praxi veľký význam. Dnes sa pozrieme na to, ako a na čo používať ricínový olej.

methionin na vlasyCategoriesBlog

Najlepšie účinky metionínu na vlasy a nechty

Chcete mať krásne vlasy a nechty? Potom by ste nemali zabudnúť dodať svojmu telu štedrú porciu metionínu. Ale čo to vlastne je? A čo vám jeho pravidelné užívanie môže ponúknuť? Dozviete sa to v našom dnešnom článku.

kolagen CategoriesBlog

Kolagén pre zdravé vlasy a pleť: Ako ho užívať?

Kolagén je látka, o ktorej neustále čítame rôzne články o jej dopĺňaní. Podvedome vieme, že jeho príjem je dôležitý, ale málokto dokáže presne vymenovať, prečo je v tele taký potrebný. Nehovoriac o tom, že niektoré ženy ani nevedia, čo kolagén vlastne je. Nikdy nie je neskoro naučiť sa niečo nové, preto sa dnes zameriame na všetko, čo by ste o ňom a jeho používaní mali vedieť.

konečky vlasů CategoriesBlog

Čo pomôže na rozštiepené a suché končeky vlasov?

Pre tých, ktorí túžia po krásnych, dlhých a upravených vlasoch, sú suché a rozštiepené končeky zvyčajne jedným z najväčších nepriateľov. Keďže je oveľa lepšie problémom s vlasmi predchádzať, pozrime sa na to, čo spôsobuje rozštiepené končeky a čo robiť, ak sa jedného dňa na vašej hlave objavia.

suché vlasy CategoriesBlog

Čo spôsobuje suché vlasy a ako ich vyživiť?

Suché a lámavé vlasy na hlave zvyčajne nevyzerajú veľmi dobre a nevytvárajú ani pekný účet. Je preto úplne pochopiteľné, že sa snažíte tento problém aktívne riešiť. Ako však rozoznať suché a poškodené vlasy? A ak sú vaše vlasy skutočne suché, čo presne vám môže pomôcť dostať ich späť do formy?

zničené vlasy CategoriesBlog

Ako zachrániť zničené a poškodené vlasy? 5 tipov

Zničené a suché vlasy, ktoré vyzerajú ako bez života, má v súčasnosti veľké percento žien. Zatiaľ čo niektoré svoj stav príliš neriešia, iné sa snažia prísť na to, ako im vdýchnuť nový život. V prípade, že vám zdravie a vzhľad vašich kaderí nie sú ľahostajné, v tomto článku sa pozrieme na všetko, čo by im mohlo pomôcť.

biotin na vlasy CategoriesBlog

Ako biotín pôsobí na vlasy? + ako ho užívať

Biotín je jednou z látok, ktoré sa odporúčajú na podporu normálneho stavu vlasov, pokožky a nechtov. Je však naozaj taká účinná, ako sa o nej hovorí? A pomáha aj pri niečom inom? Ak máte záujem dozvedieť sa viac, v našom dnešnom článku sa budeme venovať všetkému dôležitému.